Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Supa De Linte Reteta

Supa De Linte Reteta. Supa de linte ingredientele pentru supa: Retete culinare supa crema de linte rosie reteta de post traditionala de casa. Fiind preferata mamei mele, o mancam destul de des si chiar daca la inceput nu imi placea foarte mult, in timp am inceput sa o indragesc. Este sățioasă, chiar dacă nu conține carne, consistentă, ușor picantă și cu o aromă foarte plăcută. Lintea se lasa la inmuiat cel putin o ora inainte de a o gati, astfel devine mai moale si fierbe mai repede.

Puteti rumeni si putin bacon sau orice. Supa este foarte gustoasa, cu linte rosie sau galbena, pe care o poti prepara rapid (10 minute) si care poate fi consumata in perioadele de post si in sezonul rece. Retete culinare supa crema de linte rosie reteta de post traditionala de casa. Supa de linte si rosii intregi decojite sun food. Supa de linte traditionala greceasca.va prezentam o mancare greceasca usor de gatit, cu putine ingrediente si foarte sanatoasa, ideala si in zilele de post.

Supa Turceasca De Linte Rosie Supă De Linte
Supa Turceasca De Linte Rosie Supă De Linte Source from : https://www.pinterest.com/pin/754704850028962349/
In uleiul incins se caleste ceapa tocata marunt. Le fierbem in 500 ml apa cu putina servim supa crema de linte cu crutoane sau paine prajita si o decoram cu iaurt si patrunjel sau oricum altfel dorim. Supa de linte este preferata mea in sezonul de iarna, pentru ca este o sursa excelenta de nutrienti, este absolut delicioasa si, in plus se pregateste foarte usor. Cu mici modificari, puteti transforma aceasta reteta la fiecare noua preparare. Supa de linte rosie si cea de ardei copti sunt supele preferate ale familiei noastre.

Supa de linte este preferata mea in sezonul de iarna, pentru ca este o sursa excelenta de nutrienti, este absolut delicioasa si, in plus se pregateste foarte usor.

Mod de preparare reteta supa de linte cu rosii. Puteti rumeni si putin bacon sau orice. Lintea se inmoaie pentru o ora inainte de gatit, apoi se spala bine si se scurge de apa. Supa din linte și legume este o mâncare simplă, ieftină și delicioasă, care poate fi inclusă în meniul de post. Reteta postata de marioara silvia · 29 august.

Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de supa de linte il gasiti in clipul de mai jos! Pe linga gustul si textura incredibila, supa de linte abunda in fibre, fosfor, magneziu si proteine vegetale. Supa de linte este preferata mea in sezonul de iarna, pentru ca este o sursa excelenta de nutrienti, este absolut delicioasa si, in plus se pregateste foarte usor. Rosii decojite conserva, sare, piper. Este sățioasă, chiar dacă nu conține carne, consistentă, ușor picantă și cu o aromă foarte plăcută.

Supa Crema De Linte Retete Originale Cu Nicole
Supa Crema De Linte Retete Originale Cu Nicole Source from : https://www.reteteoriginalecunicole.ro/2016/12/30/supa-crema-de-linte/
Reteta postata de marioara silvia · 29 august. Cu mici modificari, puteti transforma aceasta reteta la fiecare noua preparare. Preparare supa de linte verde. Reteta de supa de linte cu speck si dafin. Reteta supa de linte din carte de bucate, supe si ciorbe.

✽ odata cu lintea puneti in oala si o jumatate.

600 ml supa de pui sau legume 2 linguri ulei de masline 3 cepe nu prea mari 2~3 cate de usturoi cateva crengute de busuioc. 1/4pachet unt, 2 cepe, 1/2 kg linte rosie, 250 gr. Mod de preparare reteta supa de linte cu rosii. Retete culinare supa crema de linte rosie reteta de post traditionala de casa. O reteta delicioasa de supa de linte cu melcisiori picanti din:

Fiind preferata mamei mele, o mancam destul de des si chiar daca la inceput nu imi placea foarte mult, in timp am inceput sa o indragesc. Instructiunile si modul de preparare pentru reteta de supa de linte il gasiti in clipul de mai jos! Tineti insa cont de faptul ca daca adaugati si orez, trebuie scazut din cantitatea de glucide a zilei in care consumati supa de linte. Supa este foarte gustoasa, cu linte rosie sau galbena, pe care o poti prepara rapid (10 minute) si care poate fi consumata in perioadele de post si in sezonul rece. Ieri am vazut la televizor o emisiune cu subiect culinar, in care o turcoaica draguta a preparat o reteta de supa de linte rosie numita „ezogelin.

Ciorba De Linte Retete Pentru O Viata
Ciorba De Linte Retete Pentru O Viata Source from : https://retetepentruoviata.ro/reteta-ciorba-de-linte/
Preparare supa de linte verde. Supa de linte rosie si cea de ardei copti sunt supele preferate ale familiei noastre. Supa este foarte gustoasa, cu linte rosie sau galbena, pe care o poti prepara rapid (10 minute) si care poate fi consumata in perioadele de post si in sezonul rece. Este sățioasă, chiar dacă nu conține carne, consistentă, ușor picantă și cu o aromă foarte plăcută. Supa de linte si rosii intregi decojite sun food.

Tineti insa cont de faptul ca daca adaugati si orez, trebuie scazut din cantitatea de glucide a zilei in care consumati supa de linte.

Supa crema de linte, reteta hranitoare de post, cu ingrediente naturale, pline de vitamine si un gust delicios. Am mai mancat supa crema de linte rosie si in restaurante libaneze si pot spune sincer ca cea facuta acasa e mult mai buna! Ieri am vazut la televizor o emisiune cu subiect culinar, in care o turcoaica draguta a preparat o reteta de supa de linte rosie numita „ezogelin. Este cremoasa, fina si aromata. Ingredientele se fierb impreuna pana se inmoaie foarte bine, apoi se paseaza cu blenderul vertical impreuna cu o cantitate din supa in care au fiert astfel incat sa rezulte o supa.

Posting Komentar untuk "Supa De Linte Reteta"