Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Elena Basescu Bogdan Ionescu

Elena Basescu Bogdan Ionescu. În acest moment, locuim deja separat. Potrivit cancan.ro cei doi au semnat deja actele de divort, la notar. De asemenea, potrivit jurnaliștilor din românia, elena și cu bogdan au mai împărțit 301.555 de euro, sumă dobândită în urma căsătoriei. Elena basescu si bogdan ionescu au fost casatoriti 4 ani. Chiar si in momentul separarii au incercat sa tina totul ascuns si nu au dorit sa dea niciun detaliu despre motivele care au dus la divort.

Potrivit cancan.ro cei doi au semnat deja actele de divort, la notar. Elena basescu si bogdan ionescu au fost casatoriti 4 ani. O fetita , si un baietel, traian junior. Nunta anului, cea a elenei basescu cu bogdan ionescu, a iscat un val de comentarii atat pe internet, cat si in mediul offline. Potrivit cancan, tânăra se numeşte diana stancu şi este bună prietenă a alexandrei mateuţ, fiind o obişnuită a lumii mondene din capitală.

Red Carpet Wedding Red Carpet Wedding Elena Basescu And Bogdan Ionescu
Red Carpet Wedding Red Carpet Wedding Elena Basescu And Bogdan Ionescu Source from : https://redcarpetwedding.blogspot.com/2012/09/red-carpet-wedding-elena-basescu-and_9.html
Separarea se produce prin procedură notarială. A reușit să treacă oare peste despărțire? În acest moment, locuim deja separat. Elena băsescu a decis să pună capăt căsătoriei cu bogdan ionescu, după patru ani de căsnicie. Colecţia elena băsescu & kids poate fi găsită pe magazinul online www.ebakids.ro.

Bogdan ionescu, alias syda, a fost surprins în compania unei alte.

Cei doi micuti locuiesc impreuna cu mama lor. Aceasta este întrebarea care a apărut pe buzele multora, după ce în presă au apărut informaţii conform cărora căsnicia mezinei fostului preşedinte al româniei este pe butuci, iar divorţul de bogdan ionescu este. În toamna anului trecut, elena băsescu, fata cea mică a fostului președinte al româniei, hotăra să se despartă de bogdan ionescu, zis și „syda. Elena basescu si bogdan ionescu au fost casatoriti 4 ani. Elena băsescu a divorțat de bogdan ionescu în urmă cu un an.

Colecţia elena băsescu & kids poate fi găsită pe magazinul online www.ebakids.ro. Aceasta este întrebarea care a apărut pe buzele multora, după ce în presă au apărut informaţii conform cărora căsnicia mezinei fostului preşedinte al româniei este pe butuci, iar divorţul de bogdan ionescu este. Potrivit cancan, tânăra se numeşte diana stancu şi este bună prietenă a alexandrei mateuţ, fiind o obişnuită a lumii mondene din capitală. Elena basescu si bogdan ionescu au fost casatoriti 4 ani. Fiica cea mică a fostului preşedinte traian băsescu, elena băsescu, şi bogdan ionescu au divorţat, anunţul fiind.

Ce Fericită E Elena Băsescu La Intalnirea Cu Fostul Soț Click Mobile
Ce Fericită E Elena Băsescu La Intalnirea Cu Fostul Soț Click Mobile Source from : https://m.click.ro/vedete/romanesti/ce-fericita-e-elena-basescu-la-intalnirea-cu-fostul-sot
Cei doi micuti locuiesc impreuna cu mama lor. Elena şi bogdan, anul trecut pe vremea aceasta când o sărbătoreau pe micuţa anais. Totodată, elena nu ar fi cerut pensie alimentară pentru cei doi copii. Bogdan ionescu, alias syda, a fost surprins în compania unei alte femei. Elena basescu si bogdan ionescu au fost casatoriti 4 ani.

Elena băsescu a decis să pună capăt căsătoriei cu bogdan ionescu, după patru ani de căsnicie.

Elena basescu, fiica cea mica a fostului presedinte traian basescu, a divortat de sotul sau, bogdan ionescu, anuntul a fost facut pe contul de facebook al elenei basescu. Elena basescu si sotul ei bogdan ionescu asteapta cu nerabdare venirea pe lume a fetitei lor. Nunta anului, cea a elenei basescu cu bogdan ionescu, a iscat un val de comentarii atat pe internet, cat si in mediul offline. Potrivit cancan, tânăra se numeşte diana stancu şi este bună prietenă a alexandrei mateuţ, fiind o obişnuită a lumii mondene din capitală. Colecţia elena băsescu & kids poate fi găsită pe magazinul online www.ebakids.ro.

Bogdan ionescu, alias syda, a fost surprins în compania unei alte. Se pare că cei doi iubiți au pus punct relației, inclusiv planurilor de nuntă, deoarce bogdan ionescu este infidel. Elena şi bogdan, anul trecut pe vremea aceasta când o sărbătoreau pe micuţa anais. See more of elena basescu on facebook. Am construit împreună o familie frumoasă.

Elena Băsescu A Sărbătorit O Pe Fiica Ei Dar Si Trei Ani De Căsnicie Click
Elena Băsescu A Sărbătorit O Pe Fiica Ei Dar Si Trei Ani De Căsnicie Click Source from : https://www.click.ro/vedete/romanesti/elena-basescu-sarbatorit-o-pe-fiica-ei-dar-si-trei-ani-de-casnicie
Elena băsescu a decis să pună capăt căsătoriei cu bogdan ionescu, după patru ani de căsnicie. Cei doi au căzut de acord şi asupra pensiei alimentare, astfel încât bogdan va fi cel care îi va da pensie alimentară elenei băsescu, ea fiind cea care va avea grijă de cei doi copii ai. Bogdan ionescu, alias syda, a fost surprins în compania unei alte femei. Potrivit calculelor, fericitul eveniment ar trebui sa aiba loc peste aproximativ trei saptamani. 24 aprilie 1980 (40 de ani)constanța, românia.

Fiica cea mica a presedintelui a postat pe contul sau de facebook mai multe fotografii in care prezinta camera copilului.

Elena băsescu a decis să pună capăt căsătoriei cu bogdan ionescu, după patru ani de căsnicie. Aceasta este întrebarea care a apărut pe buzele multora, după ce în presă au apărut informaţii conform cărora căsnicia mezinei fostului preşedinte al româniei este pe butuci, iar divorţul de bogdan ionescu este. Ultima oară, cuplul ionescu băsescu a fost văzut la chișinău în. Totodată, elena nu ar fi cerut pensie alimentară pentru cei doi copii. Am construit împreună o familie frumoasă.

Posting Komentar untuk "Elena Basescu Bogdan Ionescu"