Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

A Murit Viorel Lis

A Murit Viorel Lis. Fostul edil al capital a fost operat în această dimineață, iar în acum se află internat la terapie intensivă. Actorul viorel comănici a trecut la cele veşnice pe 5 iunie după o lungă suferinţă. Potrivit celor mai noi informații apărute în lumea mondenă, soția lui viorel lis flirtează cu bărbați însurați. Ieri a murit viorel comănici, unul din marii actori ai aceste țări. Ea a vorbit despre gânduri negre şi despre sinucidere!complexată de complexată de kilogramele în plus, exact în perioada în care viorel lis a suferit un accident vascular cerebral, oana lis a recunoscut că a vrut să îşi pună.

Fostul edil al capital a fost operat în această dimineață, iar în acum se află internat la terapie intensivă. Drama continuă în familia lis! „familia teatrului nottara a pierdut un coleg mult preţuit. Potrivit celor mai noi informații apărute în lumea mondenă, soția lui viorel lis flirtează cu bărbați însurați. Va găsi pe cineva mai tânăr și mai frumos, a spus viorel lis în aceeași emisiune.

Viorel Lis și Oana Vor Cu Orice Preț Să Devină Părinți
Viorel Lis și Oana Vor Cu Orice Preț Să Devină Părinți Source from : https://huff.ro/staruri/viorel-lis-si-oana-vor-cu-orice-pret-sa-devina-parinti-206552
Oana a șocat cu o dezvăluire incendiară. Viorel lis este internat la spital. Soțul ei, viorel lis este la spital, sub supraveghere medicală. Fostul primar al bucureștiului, viorel lis, a ajuns joi, 26 aprilie, de urgență la spital, după ce a acuzat dureri puternice în zona capului. Pentru ca linistea caminului le este tot mai zdruncinata în ultima perioada de un barbat care pretinde a fi tatal copilului pe care oana îl poarta în pântece, fostul primar al capitalei nu mai vrea sa traiasca în stres si face oana lis şi viorel lis.

See more of viorel lis on facebook.

Uşurel, era un herpes bucal, nu vă gândiţi la. Pentru ca linistea caminului le este tot mai zdruncinata în ultima perioada de un barbat care pretinde a fi tatal copilului pe care oana îl poarta în pântece, fostul primar al capitalei nu mai vrea sa traiasca în stres si face oana lis şi viorel lis. „familia teatrului nottara a pierdut un coleg mult preţuit. Contact viorel lis on messenger. Nicu maharu a murit, după ce a dus o luptă grea cu cancerul.

Diabetul este boala de bază, dar am probleme și cu circulația spre creier. Când va fi să mor, o să mor cu sufletul împăcat. Pentru ca linistea caminului le este tot mai zdruncinata în ultima perioada de un barbat care pretinde a fi tatal copilului pe care oana îl poarta în pântece, fostul primar al capitalei nu mai vrea sa traiasca în stres si face oana lis şi viorel lis. Oana lis a depus, vineri, la judecătoria sectorului 2 bucureşti, o acţiune în care cere divorţul de viorel lis, a declarat avocatul acesteia, bogdan bărbuceanu, pentru. Fostul primar al bucureștiului, viorel lis, a ajuns joi, 26 aprilie, de urgență la spital, după ce a acuzat dureri puternice în zona capului.

Viorel Lis De Urgenţă La Medic Ce Probleme Are Fostul Primar Al Capitalei Foto
Viorel Lis De Urgenţă La Medic Ce Probleme Are Fostul Primar Al Capitalei Foto Source from : https://www.romaniatv.net/viorel-lis-de-urgenta-la-medic-ce-probleme-are-fostul-primar-al-capitalei-foto_505709.html
Viorel lis era inca primar al capitalei atunci cand a inceput aventura cu adolescenta oana, pe atunci o blonda silfida. „familia teatrului nottara a pierdut un coleg mult preţuit. Scandalul dintre viorel si oana lis pare ca se apropie de final. Viorel lis este internat la spital. See more of viorel lis on facebook.

Viorel lis apare pe lista bolnavilor cronici.

Marea lui dorinţă este aceea de a se împăca cu rudele sale. Oana lis se află la spitalul unde se află soțul ei și așteptă vești din partea medicilor care îl îngrijesc. Nu am minţit, nu a furat, nu am înşelat, a spus cu toată sinceritatea viorel lis, soţul oanei lis. Uşurel, era un herpes bucal, nu vă gândiţi la. Însă, viorel lis și oana își petrec timpul ca orice cuplu normal.

Scandalul dintre viorel si oana lis pare ca se apropie de final. Contact viorel lis on messenger. Viorel lis este internat la spital. Potrivit celor mai noi informații apărute în lumea mondenă, soția lui viorel lis flirtează cu bărbați însurați. Era să mor din cauza unui tratament greșit.

Primele Imagini Cu Oana și Viorel Lis La Mare Cum S A Lăsat Fostul Primar Al Capitalei Fotografiat De Soția Lui
Primele Imagini Cu Oana și Viorel Lis La Mare Cum S A Lăsat Fostul Primar Al Capitalei Fotografiat De Soția Lui Source from : https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/primele-imagini-oana-viorel-lis-la-mare-231261.html
Nu am minţit, nu a furat, nu am înşelat, a spus cu toată sinceritatea viorel lis, soţul oanei lis. „familia teatrului nottara a pierdut un coleg mult preţuit. Îmi doresc ca pe viitor să am o relaţie mai bună cu rudele. Zilele trecute, am văzut la televizor o ştire despre herpesul soţiei lui, oana lis! Însă, viorel lis și oana își petrec timpul ca orice cuplu normal.

Partea ii ne puteti urmari si pe

Contact viorel lis on messenger. Însă, viorel lis și oana își petrec timpul ca orice cuplu normal. Showbiz intern • pe 19.03.2019 la 23:45. Aceasta a afirmat ca fostul primar al capitalei se simte din ce in ce in mai rau si ca nu gaseste pastile pentru afectiunea acestuia. Fostul primar a recunoscut cu câţi bani trăieşte, acum, pe lună!

Posting Komentar untuk "A Murit Viorel Lis"